27 Mart 2009 Cuma

Hesaplaşma - uzaktan kumanda

Uzaktan kumandasını jelatin içinde saklayabilen insanlara çok imreniyorum ben. Hayatım boyunca bunu arzuladım. Zaman içinde aşınan zigonuma, koltuk koluma inat, ayda bir uzaktan kumandamı jelatininden çıkarıp bakmak istedim. Sizler aşınıp beni üzdünüz ama bu uzaktan kumanda, bu kötü gün dostum; ilk günkü kadar yeni, ilk günkü kadar temiz kalmayı başardı demek istedim. Düğmelerini okşamak, pilini bir başka duracell ile yenilemek istedim. Koltuğun baş köşesine, masanın tam ortasına, dolabın en üstüne koymak ve izlemek istedim. Uzaktan kumandanın, zamana karşı yenilmemek konusunda bana güç vereceğine inandım. Hatta buna bel bağladım. Şu fani dünyada bana mutluluğu sağlayacak tek objenin jelatin içinde muhafaza edebileceğim bir uzaktan kumanda olduğuna inandırdım kendimi. Fakat olmadı sevgili kamuoyu. Başaramadım. Hayatım boyunca, kullandığım hiçbir uzaktan kumandayı jelatininde saklamayı beceremedim. Bir şekilde, o jelatinden dışarı çıkabildiler. Çok geçmeden de üzerindeki rakamları aşındı, düğmeleri basmaz oldu her birinin. Sanki güçlerini bilircesine, sanki bana mutluluğu çok görürcesine yırtıp attılar jelatinlerini ve eskimeye koştular. Hain uzaktan kumandalar.

Ve ben, bugün aydınlandım. Uzaktan kumandaları hayatımdan çıkarıyorum. Yarın yeşilköyde pazar var, oradan da uzunca bir oklava alacağım, ucunu sivrilteceğim falan. Buradan açıklıyorum: Yeni idolum oklavadır sayın seyinciler. Oklava.

3 yorum:

Hayati Kandiyoti 27 Mart 2009 23:59  

burdan da iade-i merhaba demek istedim: iade-i merhaba.

sonra bunun ne kadar saçma olduğunu fark edip bari yazıya yorum yapayım dedim: ehe ehe dedim sonunda ben.

Adsız 14 Mayıs 2009 14:36  

sony kumanda iyidi video çaların.

gri metalik kaliteli

bu pastkleri de babam sera streçle sardı durdu bi zaman

sonra bi bakmışsın ödemeli tv'ler üç günde bir alıcı gün aşırı kumanda değiştiriyor

alıcılar bozuluyor

kumandalar eskimeden wall-e oluyor

yani diyeceğim, senin dediğin mevzu da eskide kaldı

zaman bir hızlandı
pir hızlandı

sims2 kuran çarpsın

Griffith 8 Eylül 2009 01:29  

peki ya bizim pederin 93 model Doğan'ının güneşlikleri üzerindeki naylonları 93 senesinden beri çıkarmayışına ne diyecekesin?

  © Blogger template 'Mantis' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP