24 Şubat 2009 Salı

Everything's be Fine

Bu sabah bir arkadaşımla konuştum. Bana sevgilisini anlattı. Şu ana kadar kimseyi ondan daha çok sevmediğini söyledi. İlk kez aşık olmuş. Böyle şeyler insanın sık sık kendi başına gelmiyor olsa da yakınlarında gördüğünde bile sevinebiliyor. Ben de sevindim onun adına. Mutluluğu kilometrelerce uzaktan belli oluyordu zaten. Sonra tam o sırada bir mesaj aldı ondan. Sevgilisinden işte. "Konuşmamız gerekiyor" demiş. Paranoyalar yapmaya başladı bizimki. Çok fazla sevdiğiniz zaman endişeleriniz de normalden fazla oluyor haliyle. "Negatif bir hava seziyorum Yağız" dedi bana. Ben de "yanına gidinceye kadar pozitif düşün" dedim. Ben herşeyin güzel olacağına inanıyordum.

Akşam oldu. Geldi ve "ayrıldık" dedi. Cevap veremedim. Hep verememişimdir zaten. Bu gibi anlarda başkalarının bana nasıl davranmasını istiyorsam ben de öyle davranırım insanlara genelde. T-shirt hâlâ ipte asılı. Ve hâlâ her şeyin güzel olacağına inanıyorum ben. Çünkü bazı şeyler hayatımıza girmeden önce nasıl mutlu yaşayabilmişsek eğer, onlar hayatımızdan çıktıkları zaman da yine aynı şekilde mutlu olabileceğimizi düşünürüm. "Zaman herşeyin ilacıdır" dendiğinde bir çok insan dalga geçiyor ya hani. Bence biraz fazla hafife alıyorlar zamanı.

5 yorum:

Unknown 24 Şubat 2009 23:35  

cok acikli:(

gizemsel 25 Şubat 2009 04:22  

Küçükken La Fontaine masalları okurken bir yazı ile karşılaşmıştım ve çok hoşuma gitmişti.

" Ne kadar büyük de olsa keder,
Zaman kuşunun kanatlarına biner gider. "

Çocuk aklı ile çok sevmiştim, şu an biraz klişe gibi gelse de şimdiki aklımla da seviyorum. Ve ben buna galiba baya inanıyorum. Ayrıca yazıyı okuyunca La fotaine okuyasım geldi (:

beyza 2 Mart 2009 07:20  

bence de.

sissipissi 12 Mart 2009 13:35  

ne guzel her zaman boyle dusunebilmek.

mad. 18 Mart 2009 14:19  

. yazıyorum sürekli, en umutsuz yazılarımda bile umut ışığı gördüklerini söylüyor dostlarım, hersey güzel olucak, herşey geçicek, en klişesinden derin bi nefes alıcaz ve verirken tüm sıkıntımızdan kurtulucaz... hep umutla baktım ya bide bunu okudum, ki ilk yazdığın günde okumuştum... şimdi daha bi anlamlı geldi, ıslanmış tuşlarla sana bunu yazmak.. herşey güzel olucak, HERŞEY GÜZEL OLUCAK!!!...
sesli söylersek inanırız belki?

-inanıyorum..-

  © Blogger template 'Mantis' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP